خانه سلامت تغذیه چگونه می توانم از مزایای سیر بهره مند شوم؟

چگونه می توانم از مزایای سیر بهره مند شوم؟

12 ثانیه خوانده شده
۰
0
www.howstart.ir - سیر 12

سیر خون را رقیق کرده و با باکتری ها مبارزه میکند، همچنین احتمال ابتلای شما به بیماری و حمله ی قلبی را کاهش می دهد. اما چگونه باید از مزایای این گیاه فوق العاده بهره مند شویم؟

 

بخش اول: فواید سیر برای سلامتی

 

 

www.howstart.ir - سیر 1

گام اول: می تواند سلامت قلب و عروق شما را بهبود بخشد.

 سیر به بهبود سلامت قلب و عروقتان کمک کرده و همچنین به دفع چندین بیماری قلبی کمک خواهد کرد؛ از جمله:

  • فشار خون بالا، کلسترول بالا، بیماری های مربوط به عروق کرونری قلب، حملات قلبی و سخت شدن دیواره ی رگ ها
  • این یک حقیقت است که این گیاه شامل مجموعه ای منحصر بفرد از ترکیبات گوگردی است که به بزرگ شدن و شل شدن رگ ها کمک کرده و جریان خون را در سرتاسر بدن بهبود می بخشد.

 

www.howstart.ir - سیر 2

گام دوم: به دفع سرطان کمک می کند.

 با توجه به پاره ای از مطالعات انجام یافته کسانی که روزانه مقادیری سیر می خورند، احتمال ابتلای آنها و همچنین احتمال گسترش انواع مشخصی از سرطان ها در این افراد کاهش می یابد. مانند:

  • سرطان کولون، سرطان معده، سرطان پروستات و سرطان ریه. همچنین ممکن است در درمان سرطان پروستات و مثانه نقش بسزایی داشته باشد.
  • اعتقاد بر این است که وجود سولفید آلیل نقش مهمی در فواید این گیاه دارد.

 

www.howstart.ir - سیر 3

گام سوم: می تواند با سرماخوردگی مبارزه کند.

 از سیر می توان برای جلوگیری و درمان سرماخوردگی استفاده کرد، چرا که بسته ای کامل از ضد ویروس، ضد باکتری و ضد قارچ می باشد.

  • همچنین حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان هاست که باعث افزایش توان سیستم ایمنی بدنتان شده و در مبارزه با سرماخوردگی به بدن کمک می کند.
  • همچنین می تواند با کمک به بدن در مبارزه با ویروس های سرماخوردگی در کوتاه شدن مدت بیماری کمک فراوانی بکند.

 

www.howstart.ir - سیر 4

گام چهارم: می تواند در تهیه انواع داروهای خانگی مورد استفاده قرار بگیرد.

 یکی از مواد مورد علاقه و مورد استفاده در طیف وسیعی از داروهای خانگی است، مانند:

  • تسکین دهنده ی پسوریازیس. با تشکر از خواص ضد التهابی آن، گاهی اوقات برای از بین بردن شیوع بیماری پسوریازیس مورد استفاده قرار می گیرد.
  • پاکسازی آکنه. به خشک کردن جوش های بزرگ و از بین بردن باکتری ها سطح پوست کمک می کند.
  • درمان پای ورزشکاران. خواص ضد قارچی این گیاه را درمانی مناسب برای پاهای ورزشکارانی که از مشکل قارچ رنج می برند، قرار داده است.
  • شفای زخم های سرد. خاصیت ضد التهابی آن همچنین موجب می شود تا قرمزی و تورم زخم ها بهبود یافته و طول مدت زحم های سرد را کاهش می دهد.

 

بخش دوم: خوردن سیر خام

 

www.howstart.ir - سیر 5

گام اول: از فروشگاه مواد غذایی یک حبه سیر تهیه کنید.

مطمئن شوید که سیر تازه باشد و توسط تولید کننده ای مطمئن کشت شده باشد. هرچه تازگی بیشتر باشد، فواید آن نیز بیشتر خواهد بود.

 

www.howstart.ir - سیر 6

گام دوم: پوست یک دانه از حبه ی آن را بگیرید.

مابقی آن را در ظرفی در داخل فریزر قرار دهید تا تازگی آن حفظ شود.  هر چه تازه تر باشد، ویتامین ها و مواد معدنی آن بیشتر بوده و خاصیت درمانی آن نیز بیشتر است.

 

www.howstart.ir - سیر 7

گام سوم: برش کوچکی از دانه بردارید.

مطمئن شوید که بخش کوچکی را بردارید چرا که استفاده زیاد  نیز می تواند منجر به مریضی شود در حالی که هدف اصلی ما سلامت شماست.

 

www.howstart.ir - سیر 8

گام چهارم: آن را با یک لیوان آب قروت بدهید.

آب به عملکرد درست دستگاه گوارشتان کمک کرده و عمل هضم را آسان تر می کند.

 

www.howstart.ir - سیر 9

گام پنجم: برای سالم بودن، این عمل را هر صبح تکرار کنید.

این کار را برای خود عادت کنید. ترکیب این عمل با انواع ویتامین ها و بهمراه یک صبحانه خوب، باعث می شود تا شما به زودی احساسی بسیار بهتر داشته باشید. سیر به درمان خط تیره زیر چشم کمک کرده و موجب بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدنتان می شود.

 

 

بخش سوم: استفاده از سیر در پخت و پز

 

 

www.howstart.ir - سیر 10

گام اول: فقط از سیر تازه استفاده نمائید.

سیر تازه خواص تغذیه ای، بو و طعم بیشتر و بهتری را نسبت به دانه های پژمرده و یا خشک شده و پودر آن داراست. بنابراین تا حد امکان باید در پخت و پز از سیر تازه استفاده نمائید.

  • هنگام خرید ، به تازگی، عدم پارگی پوست و اندازه ی حبه ها توجه کنید. از خرید حبه هایی که شل و نرم و چروکیده باشند، خودداری کنید.
  • سیر تازه را درمحلی خشک، خنک و به دوز از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. این کار از جوانه زدن آن جلوگیری خواهد کرد. تحت این شرایط می توان حداکثر تا دوماه بدون پوسیدن و خراب شدن  آن را نگهداشت.

 

www.howstart.ir - سیر 11

گام دوم: آماده سازی صحیح.

سیر تازه باید تحت روش های خاصی آماده شود تا تمام خاصیت آن حفظ شود.

  • حبه ها را دانه دانه جدا کرده و پوست هر کدام را بگیرید. سپس آن ها را له و یا تکه تکه کنید و قبل از استفاده در پخت و پز، آن ها را به مدت ۵ دقیقه رها کنید.
  • این ۵ دقیقه اجازه ی یک فرایند بسیار مهم آنزیمی را خواهد داد؛ تبدیل یک ماده ی مغذی گیاهی به نام آلین به آلیسین که مسئول اکثر خواص درمانی سیر است.
  • بعد از این ۵ دقیقه باید به سرعت هرچه تمام تر خورده شود، چرا که آلیسین سریعاً غیرفعال خواهد شد.
  • در هنگام پخت و پز، حتی المقدور باید سیر را در نزدیکی زمان پایانی پخت به غذا اضافه کرد تا طعم و ارزش غذایی آن حفظ شود.

 

www.howstart.ir - سیر 12

گام سوم: افزودن سیر به غذا.

گیاهی همه کاره است که می تواند در طیف وسیعی از دستورالعمل های پخت و پز مورد استفاده قرار بگیرد. روش های زیر را در استفاده از سیر امتحان کنید:

  • افزودن سیر تازه به چاشنی سالاد، بهمراه سالسا و کره به شما طعمی تند و آتشین ارائه خواهد کرد.
  • افزودن چند حبه به سینی گوشت و سبزیجات، طعمی خفیف از سیر را برایتان به ارمغان می آورد.
  • استفاده از سیر خرد شده ( یا له شده) در سس ها، سوپ و گوشت عطر این غذا ها را بهبود می دهد.

 

 

هشدارها:

  • حتماً سیر را بهمراه ماده ای غذایی مصرف کنید، چرا که مصرف آن با معده ی خالی موجب بروز بیماری خواهد شد.
  • در مصرف آن زیاده روی نکنید، مقدار کمی از آن کار بسیار بزرگی را انجام خواهد داد.

منبع: ویکی هاو

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده admin
  • بدنی سالم با ورزش www.howstart.ir

    چگونه می‌توانم بدنی سالم داشته باشم؟

    چگونه می‌توانم بدنی سالم و اندامی متناسب داشته باشم؟ می‌دانید که ۶۰۰ عضله در بدن انسان وجو…
بارگذاری بیشتر در تغذیه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی کنید

چگونه می‌توانم بدنی سالم داشته باشم؟

چگونه می‌توانم بدنی سالم و اندامی متناسب داشته باشم؟ می‌دانید که ۶۰۰ عضله در بدن انسان وجو…